Miten elinkaaripalvelu tukee verkkolaiteinfran ylläpitoa ja uusimista

Yritysten ja organisaatioiden it-infran toimivuuteen ja tehokkuuteen vaikuttaa olennaisesti käytössä oleva verkkolaiteinfra. Jos lähiverkot (LAN), langattomat verkot (WLAN) ja tietoturva eivät ole kunnossa, tai niiden toiminnassa on puutteita, vaikuttaa se välittömästi henkilöstön työn sujuvuuteen. IT-infran toimimattomuudella voi olla dramaattisia seurauksia koko liiketoiminnalle.

TCO (Total cost of ownership) laskelman mukaan laitteiden käytönaikaisista kokonaiskustannuksista vain 20% koostuu hankintahinnasta ja loput 80% käytönaikaisiin prosesseihin liittyvistä kustannuksista. Verkkolaitteiden toiminnallisuuden häiriöt lisäävät juuri näitä prosessikustannuksia, kun IT-henkilöstö ratkoo häiriötilanteeseen johtaneita syitä ja niistä aiheutuvia ongelmia.

3stepIT tunnetaan tyypillisesti IT-laitteiden elinkaaripalvelujen tarjoajana. Harva kuitenkaan tietää, että palvelumme kattaa myös muiden teknisten laitteiden, kuten verkkolaitteiden ja muun irtaimen käyttöomaisuuden rahoituksen. Kun hankkii laitteet ja irtaimen käyttöomaisuuden palveluna, ne on helppo päivittää ja tarvittaessa vaikka palauttaa.

Webinaarin tallenteessa kerromme mm.

  • Tärkeimmät perustelut laitevuokraukselle ja 3stepIT:n palvelumalli
  • Syklisen hankintakulttuurin hyödyt
  • Mitä haasteita arkkitehtuurin puute pilvihallituissa verkoissa voi aiheuttaa?
  • Mitä rahallisia ja operatiivisia hyötyjä saavutat älykkään verkkolaiteinfran avulla
  • Mitä Cisco ja 3stepIT tarjoavat yhdessä?

Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Erkki Kondelin 3stepIT:ltä sekä vieraspuhuja Ciscolta.Kuuntele webinaarin tallenne:


Kenelle: Webinaari on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden IT-hankinnoista ja taloudesta vastaaville henkilöille.

Tietosuojakäytäntömme

Pääset kuuntelemaan webinaarin tallenteen täyttämällä alla olevan lomakkeen: