Työn mielekkyyden ja merkityksellisyyden lisäksi, henkilöstö arvostaa vapautta ja joustavuutta: mahdollisuutta työskennellä, milloin haluaa, missä haluaa. Tämä tietenkin edellyttää, että sekä IT-laitteet että -yhteydet toimivat moitteettomasti.

Olemme tutkineet asiaa ja todenneet, että vapaus valita omat IT-laitteet, kasvattaa henkilöstön tyytyväisyyttä, mikä puolestaan lisää työn tehokkuutta. Toisaalta kyse on siitä, että työntekijät itse tuntevat omat tarpeensa parhaiten ja arvostavat sitä, että heidän näkemyksiään kuunnellaan. Ja toisaalta myös siitä, että tuttujen laitteiden käyttäminen on helpompaa eikä aikaa kulu alati uusien niksien opetteluun. Etätyöskentelykin sujuu joutuisammin, silloin kun ohjelmistot ja yhteydet pelaavat suunnitellusti. Niinpä kehitimme prosessin, jolla laitteiden hankinta, hallinta ja uusiminen käy helposti, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti.


Katso videolta, kuinka henkilöstön
tyytyväisyys ja tehokkuus linkittyvät yhteen >


Lue myös blogistamme, mikä on
valinnan vapauden todellinen merkitys >


Askarruttaako, kuinka laitteiden tietoturva saadaan varmennettua sekalaiteympäristössä? Avaamme aihetta webinaarissamme.


KUUNTELE WEBINAARI

JUTELLAANKO LISÄÄ?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

TUTUSTU
PALVELUIHIMME111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALE
& LEASE BACK

Siirry omistamisesta käyttöoikeuteen! Voit myydä omistamasi IT-laitteet meille ja vuokrata ne takaisin henkilöstösi käyttöön.


LUE LISÄÄ


111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

KÄYTETTYJEN IT-LAITTEIDEN OSTOPALVELU

Turvallisesti eroon käytetyistä laitteista. Myy omistamanne käytetyt laitteet meille, niin huolehdimme tietojen ylikirjoittamisesta, tarvittaessa murskaamisesta, ja vastuullisesta kierrättämisestä.


LUE LISÄÄ

close

close