Verden forandrer seg raskt på grunn av globalisering og digitalisering. Virksomheten må tilpasse seg og bli mer fleksibel og følge prinsipper for bærekraftig utvikling. Smidighet og ansvar konvergerer i en sirkulær delingsøkonomi.

Mange bedrifter i kundebasen vår har allerede anerkjent fordelene med å lease utstyr fremfor å eie det. For det første krever IT-utstyr kapital og konstante oppdateringer. Behov kan imidlertid variere betydelig, selv på kort sikt.

Vi har utviklet en bærekraftig tjenestemodell for livssyklushåndtering av IT-utstyr. Med tjenestene blir prosessen for sikring av datasletting, installering, programvareoppdateringer og utskifting av utstyr systematisk, og dermed enkel for kundene våre. Vi sikrer datasletting for IT-utstyret som returneres til oss, og sørger for at det, via våre partnere distribueres til ansvarlige parter for videre bruk, eller resirkuleres.

For kundene våre gir tjenestene kostnadsbesparelser og frigjør ressurser for mer produktivt arbeid. Tjenestene, som er basert på sirkulærøkonomi, gagner alle.

Se hva smart sirkulærøkonomi betyr i praksis

Se hva bærekraft betyr for Alma Media

La oss snakke sammen

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALG OG LEASE
TILBAKE-TJENESTE

Begynn å lease i stedet for å eie! Visste du at du kan selge oss ditt gamle IT-utstyr og lease det tilbake til bedriften?LES MER

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

TILBAKEKJØPSTJENESTE FOR BRUKTE ENHETER

Avhend brukt utstyr trygt ved å selge det til oss! Vi sletter alle data gjennom sertifiserte prosesser og gir utstyret et nytt liv.


LES MER

close

close