Verden forandrer sig hurtigt på grund af globalisering og digitalisering. Erhvervslivet må følge trop og blive mere agilt og samtidig følge principperne for bæredygtig udvikling. Agilitet og ansvarlighed mødes i en cirkulær deleøkonomi.

Mange kunder har allerede anerkendt fordelene ved at lease enheder i stedet for at eje dem. Nyt IT-udstyr kræver kapital og løbende opdateringer, men behov kan ændre sig væsentlig selv på kort tid.

Vi har udviklet en bæredygtig servicemodel til håndtering af IT-udstyrs livscyklus. Med servicen bliver det en systematisk, og dermed helt ubesværet, proces for vore kunder at sikre datasikkerhed, installere softwareopdateringer og forny enheder. Vi sikrer datasikkerheden for returnerede enheder, og sørger for, gennem vore partnere, at de bliver genanvendt og sendt til ansvarlige parter til videre brug.

For vores kunder skaber servicen omkostningsbesparelser og frigiver ressourcer til mere produktivt arbejde. Baseret på principperne for cirkulær økonomi gavner servicen alle.

Se hvad cirkulær økonomi betyder i praksis

Se hvad bæredygtighed betyder for Alma Media

Lad os tale videre

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALG & TILBAGELEASING-SERVICE

Begynd at lease i stedet for at eje! Vidste du, at du kan sælge dit gamle IT-udstyr til os og lease det tilbage til din virksomhed?


LÆS MERE

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

BUYBACK SERVICE AF GAMMELT IT-UDSTYR

Skaf dig sikkert af med brugte enheder. Sælg dem til os! Vi sletter dine data i en certificeringsproces og giver udstyret et nyt liv.


LÆS MERE

close

close