VI KØBER EN BRED VIFTE AF UDSTYR

LAPTOPS

SKÆRME

DESKTOPS

SERVERE

MOBILTELEFONER

NETVÆRKSUDSTYR

APPLE UDSTYR

OG MEGET MERE

SÅDAN SKILLER VORES SERVICE SIG UD FRA ANDRE

fullycompliant

VI EFTERLEVER ISO-STANDARDER

Vi efterlever de højeste ISO-standarder, som er i overensstemmelse med WEEE-regulativer: ISO 27001, ISO 14001 og ISO 9001

securedataerasure

SIKKER DATASLETNING

Vi samarbejder med Blancco der sikrer, at al data bliver slettet i henhold til Infosec 5 og GDHQ standarder. Du modtager et datasletningscertifikat for hver enhed vi har behandlet. Hvis det ikke er muligt at slette data, bliver enheden destrueret.

marketleadingsustainability

MARKEDSLEDENDE INDEN FOR BÆREDYGTIGHED

Produktionen af computere udleder flere tons Co2. Vores bortskaffelsesproces fokuserer på genanvendelse af enhederne, i stedet for at skrotte dem. Ved at genanvende enhederne, er vi med til at reducere co2-udledningen.

completeflexibility

FULD FLEKSIBILITET

Vi pakker, afhenter og transporterer udstyret på dét tidspunkt som passer dig.

localsupport

LOKAL KUNDESERVICE

Vores kundeserviceteam står klar til at hjælpe dig og din virksomhed uanset, hvor i landet I er placeret. Hvor vores danske team hjælper din virksomhed med alt det praktiske, sikrer vores klargøringscentre rundt omkring i Europa, at jeres enheder bliver dataslettet og videresolgt til nye brugere.

mutliawardwinning

PRISVINDENDE KONCEPT

Vores buy back service er flere gange blevet anerkendt i form af forskellige priser, bl.a. er vi blevet tildelt priser fra BOC, CFI.co, Accenture og mange flere.