Webbinarium: Så nyttjar ni värdet av IT-utrustning som inte används!

Datum: Onsdag 19 juni 2019
Tid: 10.00–10.30 CEST
Språk: Engelska

Webbinariets innehåll riktar sig till de som ansvarar för hantering och inköp av IT-enheter hos företag och andra beslutsfattare. Vi kommer bland annat prata om:

  • Hur enkelt du kan göra dig av med datorer, bärbara enheter och smartphones
  • Hur vi arbetar med datasäkerhet och säkerhetsradering av känslig data
  • Vad det innebär att ge enheterna en förlängd livslängd
Christer Nord

Presentatör:
Christer Nord, IT Disposal Service Expert

Anmäl dig här

Anmäl dig genom att fylla i formuläret. Funkar inte datumet i din kalender? Anmäl dig ändå så skickar vi dig en inspelning i efterhand.

Låt oss köpa era datorer och mobiler – säkert och miljövänligt

Har ditt företag IT-enheter som inte längre används eller behövs? Tänk på att det finns säkerhets- och miljörisker förknippade med att låta enheter ligga på hög! Låt oss köpa den utrustning ni inte använder, det tjänar både er verksamhet och miljön på eftersom utrustningen får en förlängd livslängd.

Hållbarhet är växande fråga för företag och organisationer men det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Att ge era IT-enheter en förlängd livslängd är en bra start som sparar värdefulla resurser och sänker företagets miljöpåverkan.

Vi har utvecklat en enkel lösning, där vi köper IT-enheter som inte används och återanvänder dem på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Hos oss ser vi sedan över enheternas funktion, raderar all data och ger dem ett nytt liv. Varje år hanterar vi mer närmare 500 000 enheter där majoriteten återanvänds hos våra kunder.

Vill du veta mer om hur du säljer IT-enheter som inte används? Anmäl dig till vårt webbinarium!

ANMÄL DIG HÄR

Kontakta våra experter

3 Step IT köper IT-enheter som inte används och återanvänder dem på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Vi säkerhetsraderar enheterna med en certifierad process, förlänger dess livslängd och ser till att de återanvänds.

KONTAKTA OSS

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

DRA NYTTA
AV VÅRA LIVSCYKELTJÄNSTER

Börja hyra istället för att äga! Visste du att du kan sälja dina gamla IT-enheter till oss och sedan hyra tillbaka dem för användning i företaget?
LÄS MER

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

VI KÖPER OCH SÄLJER BEGAGNAD IT

Sälj dina begagnade datorer och mobiler till 3 Step IT istället för att placera dem på hög i ett förråd, det sparar både ni och miljön på. Med 3 Step IT som samarbetspartner garanteras du en säker hantering samt ett marknadsmässigt pris på utrustningen.


LÄS MER

close

close