Sujuva ja turvallinen työskentely edellyttää tehokkaita kannettavia tietokoneita. Mutta onko organisaation mahdollista uudistaa laitekantaansa, kun budjetti on venytetty jo äärimmilleen?

– On! Viimeistään nyt on aika arvioida mikä on järkevin tapa hankkia uutta teknologiaa.

Me autamme hankkimaan uudet kannettavat,
vaikka koko henkilöstölle

Leasingsopimuksemme avulla saat koko henkilöstölle juuri heidän tarpeidensa mukaiset kannettavat, ilman mallirajoitteita tai sitoutumista tiettyyn laitevalmistajaan.

Vuokraaminen tulee ostamista edullisemmaksi, sillä me kannamme laitteiden jäännösarvoriskin puolestasi. Vuokramaksut pysyvät tasaisina koko vuokrakauden ajan. Lisäksi saat käyttöösi edistyksellisen laiterekisterimme sekä muut palvelumme, joiden avulla laitekannan hallinta sujuu helposti.

Jutellaanko lisää?

Täytä yhteystietosi lomakkeelle, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

Myy käytöstä poistuvat tietokoneet meille

Myy käytöstä poistuvat tietokoneet meille

Maksamme käytetyistä kannettavista tietokoneista hyvitystä kunnon mukaan. Huolehdimme laitemuistin tyhjentämisestä standardoiduilla prosesseilla, minkä jälkeen valmistelemme laitteet uudelleenmyytäväksi vähemmän vaativaan käyttöön. Kun me kierrätämme vanhat laitteesi vastuullisesti, sinä vähennät sekä organisaatiosi hiilijalanjälkeä että elektroniikkajätteen määrää maailmassa.

  • Leasingsopimuksemme avulla voit vastata uudistamistarpeeseen budjettihaasteista huolimatta.
  • Maksat kiinteää kuukausimaksua koko vuokrakauden ajan.
  • Kokonaiskustannus palveluineen on jopa pienempi kuin saman laitteen käteishinta yksinään.
  • Valitse kannettavat tietokoneet haluamaltasi laitevalmistajalta.
  • Myy tarpeettomat tietokoneet meille, huolehdimme tietoturvaamisesta ja kierrättämisestä. Vapautuneet varat voit sijoittaa tulevaisuuden teknologiaan ja liiketoimintasi kiihdyttämiseen.
Voit myös myydä laitteet ja vuokrata ne takaisin

Voit myös myydä laitteet ja vuokrata ne takaisin

Mikäli haluat hyödyntää palveluamme, mutta laitekantasi on aivan tuore, voit myydä koneet meille ja vuokrata ne takaisin organisaatiosi käyttöön. Tällöin laitekannan hallinnointitaakka siirtyy meille ja elinkaaren lopussa me huolehdimme tietoturvauksesta ja kierrätyksestä!

Huolehdimme teknologiasta huolehtiaksemme maapallosta

Autamme asiakkaitamme hallinnoimaan teknologiaa vastuullisesti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Teknologian elinkaarimallimme perustuu kiertotalousajatteluun. 3stepIT on perustettu Suomessa vuonna 1997 ja toimii nyt kymmenessä Euroopan ja Kaakkois-Aasian maassa.

Meille on myönnetty Sitran ja Laatukeskuksen yhteinen kiertotaloustunnustus pitkäjänteisestä pioneerityöstä hiilineutraalimman maailman hyväksi.

Huolehdimme teknologiasta huolehtiaksemme maapallosta