Vidste du, at langsomt og upålideligt IT-udstyr i mange tilfælde er med til at nedsætte virksomheders produktivitet, fordi medarbejderne skal bruge deres arbejdstid på at løse IT-problemer? Sådanne udfordringer kan løbe op i flere hundrede millioner kroner hvert år, og i en organisation med tusindvis af medarbejdere, øges omkostningerne ved uforudsete IT-problemer markant jo ældre udstyret bliver. Vi mener, at velfungerende udstyr ikke alene er en investering – det er også en nødvendighed.

Ser man på de samlede ejeromkostninger (TCO) for IT-udstyr, udgør den fysiske enheds andel kun 20%. Dermed er op mod 80% af omkostningerne relateret til anskaffelse, anvendelse, håndtering og udskiftning. Og det er den del, der kan påvirkes af en systematisk og optimeret proces for håndtering af IT-udstyrs livscyklus.

Undersøgelser viser - og vores erfaring gennem 20 år understøtter dette - at det er muligt at spare op til 30% af TCO.

Læs blogindlæg: Optimeret håndtering
af enheders livscyklus giver væsentlige besparelser


Download infografik:
Enheders livscyklusomkostninger og besparelsespotentialer

Prøv vores beregner! Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du kan spare på IT-omkostninger.

Besparelser baseret på antal enheder
1000 enheder
500 enheder
100 enheder

Prøv beregneren

Lad os tale videre

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig.

Har din virksomhed gammelt IT-udstyr liggende? Lad os købe udstyret, så sørger vi for, at det bliver dataslettet på sikker og forsvarlig vis. Hør mere på vores webinar.


TILMELD DIG WEBINARET!

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALG & TILBAGELEASING-SERVICE

Begynd at lease i stedet for at eje! Vidste du, at du kan sælge dit gamle IT-udstyr til os og lease det tilbage til din virksomhed?


LÆS MERE

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

BUYBACK SERVICE AF GAMMELT IT-UDSTYR

Skaf dig sikkert af med brugte enheder. Sælg dem til os! Vi sletter dine data i en certificeringsproces og giver udstyret et nyt liv.


LÆS MERE

close

close