Vad skadar produktiviteten på en arbetsplats? Tid som läggs på att lösa IT-problem. Detta kan leda till förluster på tiotals miljoner euro varje år. I en organisation med tusentals anställda kan kostnaderna för oväntade IT-problem bli avsevärda. Man skulle kunna säga att välfungerande utrustning inte bara är en investering utan ett måste.

Betänk att den faktiska fysiska enheten bara utgör 20 % av den totala kostnaden för ägandet (TCO) av IT-enheter. Det innebär att upp till 80 % av kostnaderna är kopplade till anskaffning, användning, hantering och support. Och det är den delen som kan påverkas av en systematisk och optimerad process för livscykelhantering av IT-enheter.

Studier visar – och det stämmer med vår 20-åriga erfarenhet – att det är möjligt att spara upp till 30 % av den totala ägandekostnaden.

Läs blogginlägg:
Optimerad livscykelhantering av enheter ger
stora besparingar


Hämta infografik:
Livscykelkostnader och besparingsmöjligheter

Prova vår kalkylator! Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kan spara kopplat till dina IT-utgifter.

Besparingsexempel baserade på enhetsvolymer
1 000 klienter
500 klienter
100 klienter

Prova kalkylatorn

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Har din organisation IT-utrustning som inte längre används? Utnyttja värdet av IT-utrustningen du inte längre använder och sälj den vidare till 3 Step IT. Vi garanterar en säker hantering samt ett marknadsmässigt pris.


ANMÄL DIG TILL WEBBINARIET!

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

DRA NYTTA
AV VÅRA LIVSCYKELTJÄNSTER

Börja hyra istället för att äga! Visste du att du kan sälja dina gamla IT-enheter till oss och sedan hyra tillbaka dem för användning i företaget?
LÄS MER

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

VI KÖPER OCH SÄLJER BEGAGNAD IT

Sälj dina begagnade datorer och mobiler till 3 Step IT istället för att placera dem på hög i ett förråd, det sparar både ni och miljön på. Med 3 Step IT som samarbetspartner garanteras du en säker hantering samt ett marknadsmässigt pris på utrustningen.


LÄS MER

close

close