Hva spiser opp produktiviteten? Arbeidstid som sløses på å løse IT-relaterte problemer. Dette kan beløpe seg til titalls millioner euro i tap hvert år. I en organisasjon med tusenvis av ansatte kan kostnadene knyttet til uventede IT-problemer bli ganske betydelige. Vi vil faktisk påstå at velfungerende utstyr er mer enn en investering; det er et must.

Sammenlignet med den totale kostnaden for eierskap (TCO) av IT-utstyr, er andelen av den faktiske fysiske enheten bare 20 %. Dette betyr at opptil 80 % av kostnadene knyttet til anskaffelse, bruk, administrasjon og utskifting. Og det er den delen som kan påvirkes av systematiske og optimaliserte prosesser for håndtering av IT-utstyrets livssyklus.

Studier viser – og våre mer enn 20 år med erfaring støtter dette – at det er mulig å spare opptil 30 % av de totale eierskapskostnadene.

Les blogginnlegget: Optimalisert livssyklushåndtering
av IT gir betydelige besparelser


Last ned infografikken: Kostnader knyttet til IT-utstyrets
livssyklus og sparingsmuligheter

Prøv kalkulatoren! Du kan bli overrasket over hvor mye du kan spare av IT-kostnader.

Besparelseseksempler basert på antall enheter
1000 enheter
500 enheter
100 enheter

Prøv kalkulatoren

La oss snakke sammen

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Har organisasjonen IT-utstyr som ikke brukes? Vi har utviklet en enkel løsning; vi kjøper brukt IT-utstyr og pusser det opp på en sikker måte.


REGISTRER DEG FOR WEBINARET!

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SELG OG
LEASE TILBAKE

Begynn å lease i stedet for å eie! Visste du at du kan selge oss ditt gamle IT-utstyr og lease dem tilbake til bedriften?LES MER

4

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

TILBAKEKJØPSTJENESTE FOR BRUKTE ENHETER

Avhend brukt utstyr trygt ved å selge det til oss! Vi sletter alle data gjennom sertifiserte prosesser og gir utstyret et nytt liv.


LES MER

close

close