Maailma muuttuu globalisaation ja digitalisaation myötä vauhdilla. Samalla liiketoiminnan on muututtava ketterämmäksi ja kestävän kehityksen mukaiseksi. Ketteryys ja vastuullisuus kohtaavat kierto- ja jakamistaloudessa.

Meidän asiakaskunnassamme useat ovat jo ymmärtäneet, miksi laitteiden käyttöoikeus on fiksumpaa kuin niiden omistaminen. Laitteet sitovat pääomaa ja vaativat päivittämistä. Niiden määrällinen tarve voi myös vaihdella nopeastikin.

Olemme kehittäneet palvelun, joka perustuu IT-laitteiden vastuulliseen elinkaarenhallintaan. Sen avulla laitteiden uusimisprosessi sekä tietoturvan ja ohjelmistopäivityksien varmistaminen on suunnitelmallista ja vaivatonta. Samaan aikaan me vielä huolehdimme käytöstä poistuvien laitteiden tietoturvauksesta ja kierrätämme ne eteenpäin vastuullisesti toimiville tahoille, kuten kouluille. Asiakkaillemme palvelu tuo vaivattomuutta sekä kustannussäästöjä ja resurssit vapautuvat tuottavampaan työhön. Samalla tämän voi nähdä kiertotaloustekona, joka on houkutteleva ja hyödyllinen kaikille.

Katso mitä älykäs kiertotalous
merkitsee käytännössä

Katso case Alma Media

JUTELLAANKO LISÄÄ?

Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Askarruttaako, kuinka laitteiden tietoturva saadaan varmennettua sekalaiteympäristössä? Avaamme aihetta webinaarissamme.


KUUNTELE WEBINAARI

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALE
& LEASE BACK

Siirry omistamisesta käyttöoikeuteen! Voit myydä omistamasi IT-laitteet meille ja vuokrata ne takaisin henkilöstösi käyttöön.


LUE LISÄÄ


111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

KÄYTETTYJEN IT-LAITTEIDEN OSTOPALVELU

Turvallisesti eroon käytetyistä laitteista. Myy omistamanne käytetyt laitteet meille, niin huolehdimme tietojen ylikirjoittamisesta, tarvittaessa murskaamisesta, ja vastuullisesta kierrättämisestä.


LUE LISÄÄ

close

close