Webinar: Brukt IT-utstyr – fra risiko til fordeler

Webinaret er på engelsk og er beregnet for personer som er ansvarlige for administrasjon og anskaffelse av IT-utstyr for forretningsbruk, samt for finansielle beslutningstakere. På webinaret vårt lærer du:

  1. Hvordan enkelt kvitte seg med gamle datamaskiner, bærbare PC-er, nettbrett og smarttelefoner
  2. Hvordan du kan være 100 % sikker på at datasikkerheten ivaretas
  3. Hva det betyr i praksis at vi gir enheter "et nytt liv"
Christer Nord


Presentør:
Christer Nord, IT Disposal Service Expert

Se webinaret
Fyll ut skjemaet for å se webinaret. Kan du ikke se det akkurat nå? Registrer deg likevel, så sender vi deg opptak av webinaret.

Hva gjør virksomheten med IT-utstyr som ikke lenger brukes? Samler gamle datamaskiner, bærbare PC-er, nettbrett eller smarttelefoner støv på et lager? Kan utstyret fortsatt være av verdi? Har du vurdert sikkerhetsrisikoene? Gammelt utstyr kan inneholde sensitive data som utgjør en betydelig sikkerhetsrisiko.

Bærekraft er en voksende bekymring for bedrifter og organisasjoner. Å gi brukt IT "et nytt liv" sparer verdifulle ressurser og reduserer CO2 utslippene.

Vi har utviklet en enkel løsning for avhending av IT-utstyr: Selg dine brukte enheter til oss. Vi pusser de opp, sletter dataene og gir enhetene et nytt liv. Vi har logistikksentre i 5 land, inkludert Norge som behandler rundt 500 000 enheter hvert år.

Vil du lære mer? Se vårt gratis 30-minutters webinar ved å fylle ut skjemaet.

SE WEBINARET

Snakk med oss

KONTAKT OSS

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SELG OG LEASE
TILBAKE

Begynn å lease i stedet for å eie! Visste du at du kan selge oss ditt gamle IT-utstyr og lease dem tilbake til bedriften?LES MER

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

TILBAKEKJØPSTJENESTE FOR BRUKTE ENHETER

Avhend brukt utstyr trygt ved å selge det til oss! Vi sletter alle data gjennom sertifiserte prosesser og gir utstyret et nytt liv.


LES MER

close

close