Webinar: Udnyt fordelene ved brugt IT-udstyr

Dato: Onsdag 19. juni 2019
At: 10:00 - 10:30 CEST
Sprog: Engelsk

Webinaret er påtænkt personer som er ansvarlige for håndtering og erhvervelse af IT-udstyr til professionelt brug såvel som økonomiske beslutningstagere. På vores webinar vil du bl.a. få indsigt i:

  1. Hvordan du nemt skiller dig af med brugte PC'ere, laptops, tablets og smartphones
  2. Hvordan du kan sikre 100% datasikkerhed
  3. Hvad det i praksis betyder, at vi giver en enhed "et nyt liv"
Christer Nord


Presenter: Christer Nord, IT Disposal Service Expert

Tilmeld dig her:

Tilmeld dig vores gratis 30-minutters webinar, ved at udfylde tilmeldingsformen. Har du ikke mulighed for at deltage, så tilmeld dig alligevel, og få tilsendt en optagelse af webinaret efterfølgende.

Hvad gør din virksomhed med udtjent IT-udstyr som ikke længere benyttes? Samler din virksomheds gamle pc'ere, tablets eller smartphones støv på jeres lager? Er udstyret stadig af værdi? Og har du overvejet hvordan din virksomhed sikrer datasikkerheden bedst muligt? Gammelt IT-udstyr kan nemlig indeholde følsomme data, som kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko for din virksomhed.

For mange virksomheder er bæredygtighed blevet en topprioritet i den daglige forretning. Ved at give brugt IT et nyt liv spares værdifulde ressourcer og CO2-udledninger reduceres. 

3 Step IT hjælper din virksomhed, så I nemt kan skille jer af med brugt IT-udstyr. Ved at sælge jeres udstyr til os, sikrer vi, at udstyret bliver renoveret, slettet for data, og solgt videre til nye brugere. Vi har fem logistikcentre spredt over de nordiske lande, som hvert år renoverer omkring 500.000 enheder. 

Vil du lære mere? Tilmeld dig vores gratis 30 minutters webinar ved at udfylde formularen.

TILMELD DIG HER

Lad os tale videre

 KONTAKT OS 

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALG & TILBAGELEASING-SERVICE

Begynd at lease i stedet for at eje! Vidste du, at du kan sælge dit gamle IT-udstyr til os og lease det tilbage til din virksomhed?


LÆS MERE

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

BUYBACK SERVICE AF GAMMELT IT-UDSTYR

Skaf dig sikkert af med brugte enheder. Sælg dem til os! Vi sletter dine data i en certificeringsproces og giver udstyret et nyt liv.


LÆS MERE

close

close