3 Step IT och Radar Group bjuder in till webinar: Därför ska du bry dig om livscykeln för dina datorer

Datum: 21.05.2019
Tid: 08.45-09.30

I och med en ökad användning av IT-lösningar växer antalet uppkopplade datorer, smartphones och andra enheter snabbt. En vanlig metod för att minska de upplevda kostnaderna för IT-utrustning är att använda den så länge som möjligt för att få en längre ekonomisk avskrivningsperiod att fördela kostnaderna på. 

Att pressa det sista ur sin IT-utrustning för att få 'valuta för pengarna' fungerar dock inte bra i en verksamhet som förväntas vara produktiv. Allt eftersom utrustningen blir äldre ökar nedtiden och den totala kostnaden för användandet ökar. 

För att öka förståelsen och kunskapen kring hur en kontrollerad livscykelhantering av IT-utrustning kan hjälpa ditt företag eller organisation att få positiva verksamhetseffekter vad gäller kostnader, produktivitet, säkerhet och hållbarhet arrangerar 3 Step IT och Radar Group ett webbinarium den 21 maj. 

Tillsammans kommer vi gå igenom en rapport som sammanställts av Radar Group och berätta mer om varför en välplanerad livscykel för IT är ett fördelaktigt alternativ.

Funkar inte datumet i din kalender? Anmäl dig ändå så skickar vi dig inspelningen i efterhand tillsammans med rapporten "Klientlivcykelhantering & digital arbetsplatsmognad" som tagits fram av Radar Group på uppdrag av 3 Step IT.Presentatörer:

stefan-l-3stepit.png    
Stefan Lindqvist - Head of Sales Development, 3 Step IT

richard-w-radar.png
Richard Werner - Senior Advisor, Radar Ecosystem SpecialistsWebbinariet riktar sig till:
 Beslutsfattare inom IT och ekonomi

 

Anmäl dig här nedan: