Webinaari: KL-Kuntahankintojen puitesopimus irtaimen käyttöomaisuuden leasing-palveluun

Vuokraus mahdollistaa julkisen sektrin eri toimialojen aikaisempaa nopeamman reagoinnin joko toimintaympäristön muutoksiin, kuten sote- ja maakuntauudistukseen tai uusimpien vaatimisten ripeän täytäntöönpanon, kuten oppimisympäristöjen nykyaikaistamisen.

Kuule lisää puitesopimuksen ja palvelun mahdollisuuksista- irtaimen käyttöomaisuuden leasingrahoitus ja siihen liittyvät palvelut.

Soten osalta käymme läpi puitesopimusen mahdollisuudet myös aikaisemmin hankitun, eli olemassa olevan, terveydenhuollon ja muun laitteiston myynnin ja takaisinvuokrauksen käytöntöihin, eli miten siirry joustavasti vuokrauksen piiriin.


Agenda:

* Mitä tarkoittaa leasing irtaimessa käyttöomaisuudessa

* Tehokas prosessi budjetoinnista kaluston seurantaan ja uusimiseen

* Ajantasainen tieto kalustosta ja sijainnista rekisterissä, vaikutukset hankintaprosessiin

* Myynti ja takaisinvuokraus - mahdollisuudet käytännössäPuhujana:


3 Step IT:n Erkki Kondelin, joka on perehtynyt irtaimen käyttöomaisuuden hallintoon
julkisella sektorilla.
   

***

KL-Kuntahankinnat Oy valitsi 3 Step IT Oy:n irtaimiston leasingin sopimustoimittajaksi lokakuussa 2016. 3 Step IT on myös it-laitteiden vuokrauksen ja vuokraukseen liittyvien elinkaaripalveluiden sopimustoimittaja KL-Kuntahankinnoille. Sopimuksen myötä irtaimiston hankinta tehostuu julkisella sektorilla, sillä KL-Kuntahankintojen ansiosta kuntaorganisaatiot voivat liittyä Irtaimen käyttöomaisuuden leasing -sopimukseen ilman omaa kilpailutusta. Samalla it-laitteiden leasing-prosessien ja laiterekisterin parhaat käytännöt ovat hyödynnettävissä kaikessa vuokrattavassa irtaimessa käyttöomaisuudessa. Lue lisää>>

Pvm: Keskiviikko 14.6.2017

Kello: 10:00 - 10:45

 

Kenelle: Julkisen sektorin hankinnoista vastaaville

 

Ilmoittaudu tästä: