Lisää teknologiahankintojesi
vastuullisuutta, hanki IT-laitteet palveluna


Uudet palvelumallit ovat jo muutamia vuosia mullistaneet eri toimialoja. Useat toimijat ovat siirtyneet tai siirtymässä omistamisesta käyttöoikeuteen, olipa kyse toimitilatarpeista, teknologiasta tai irtaimen käyttöomaisuuden hankinnoista.

Me väitämmekin että, siirtyminen omistamisesta palvelumalleihin kasvattaa toiminnan vastuullisuutta. Kun yrityksen varallisuus ei ole sidottu kiinteään omaisuuteen, se pystyy uudistumaan ja sopeutumaan muutoksiin ketterämmin. Kulujen ennustettavuus, läpinäkyvyys ja hallittavuus on vastuullista liiketoimintaa tänä päivänä.

Vastuullisuudella on osansa myös palveluntoimittajan valinnassa. Me esimerkiksi olemme suunnitelleet koko IT-laitteet palveluna -toimintamallimme kestävän kehityksen näkökulmasta ja kiertotaloutta vaalien.

Tutustu infograafistamme
vastuullisen liiketoimintamme tunnuslukuihin

Lue blogistamme, mitä
tarjouksia vertaillessa kannattaa huomioida

Jutellaanko lisää?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

IT-laitteet palveluna -webinaari

Järjestämme webinaarin, jossa kerromme, kuinka IT-laitteet palveluna auttaa vapauttamaan yrityksesi ajan ja varallisuuden liiketoiminnan kasvattamiseen ja uudistamiseen.

Ilmoittaudu webinaariin!

111×111_FI_csuite_midman_LP_leaseback_2019_03.png

SALE
& LEASE BACK

Siirry omistamisesta käyttöoikeuteen! Voit myydä omistamasi IT-laitteet meille ja vuokrata ne takaisin henkilöstösi käyttöön.


LUE LISÄÄ

111×111_FI_csuite_midman_LP_ostopalvelu_2019_03.png

KÄYTETTYJEN IT-LAITTEIDEN OSTOPALVELU

Turvallisesti eroon käytetyistä laitteista. Myy omistamanne käytetyt laitteet meille, niin huolehdimme tietojen ylikirjoittamisesta, tarvittaessa murskaamisesta, ja vastuullisesta kierrättämisestä.


LUE LISÄÄ

close

close