Gör flexibla arbetsformer till en permanent lösning för ditt företag. Finansiera era bärbara enheter med 3stepIT och spara 15% jämfört med att köpa den kontant.

De förändrade arbetsformerna är här för att stanna

Covid-19 har medfört en nästan omedelbar förändring av våra arbetsformer, och dessa förändringar har kommit för att stanna. IT-avdelningar har haft en central roll i att genomföra detta, men många medarbetare har fortfarande inte tillgång till den utrustning som krävs för att kunna arbeta flexibelt hemma eller på kontoret.

Så hur kan man då uppgradera till snabb, kraftfull och modern tech-utrustning nu när budgetarna är mer ansträngda än någonsin? Det är dags för företag att tänka om då det gäller anskaffning av grundläggande IT-utrustning.

Vi hjälper dina medarbetare att få tillgång till behovsanpassad IT-utrustning

Implementera vilka laptops som helst och betala en fast, förutsägbar månadsavgift – och spara 15 % jämfört med kontantpriset.

Så här fungerar det:

Priset för den bärbara datorn: 10 000 kr
Leasingperiod: 30 månader
Månadsavgift: 284,10 kr
Total återbetalning: 8 523 kr
= 15 % besparing jämfört med kontantpriset

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Vi köper din gamla uppsättning av IT-utrustning

Vi köper din gamla uppsättning av IT-utrustning

Dessutom köper vi dina överblivna enheter och upprustar dem med hjälp av marknadens bästa dataraderingsprocesser (ISO-standard) för att ge dem ett nytt liv. På så sätt får du tillgång till mer likvida medel som kan investeras i transformationen av din digitala arbetsplats, samtidigt som er verksamhet bidrar till en mer hållbar IT-hantering.

  • 15% lägre jämfört med kontantpriset - Totalkostnaden blir lägre än kontantpriset du skulle betala för samma laptop.
  • Fasta månadsavgifter- Eftersom det inte finns några stora initiala betalningar bibehåller du företagets likvida medel.
  • Välj fritt -Välj den utrustning som är rätt för dina medarbetare – oberoende av tillverkare eller leverantör.
  • Sälj dina gamla enheter -Sälj de överblivna stationära datorerna till 3stepIT and använd likviden du erhåller till att driva fram transformationen inom företaget. Vi tar dessutom ansvar för datasaneringen så att du kan känna dig lugn och trygg.

Uppgradera nu

Uppgradera nu

Men kom ihåg att rabatten på 15 % endast gäller under en begränsad period.

Allmäna villkor och bestämmelser

Erbjudandet gäller med förbehåll för godkänd kreditupplysning och fullständig ordergenomgång. Gäller endast nya kunder. Minsta ordervärde 250 000 kronor. Kampanjpriset gäller endast nya laptops som uppfyller minst vissa tekniska kriterier. Kampanjperiod: 1 augusti till 31 oktober 2020. Lokala skatter tillkommer. Se kontraktsvillkoren för olika alternativ vid leasingperiodens slut. 3stepIT förbehåller sig rätten att dra tillbaka erbjudandet när som helst.